pro mě ne. grafika a text pod tím jsou tak výmluvné, že je doplňovat dalším vysvětlovacím textem naprosto zbytečné, resp. v tomto případě až nadbytečné.ogi píše:jeste mozna takova poznamka:
nad napis DSOTM bych jeste pridal
Roger Waters 2007 tour
nebo jen
Roger Waters
co??
Tričko
Moderátor: bery
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
Abych se přiznal, tak napoprvý se mi to skládaný prasátko nelíbilo, ale nakonec jsem mu přišel na chuť a myslim že je naprosto perfektní 

Tenhle obrázek se k hradčanům opravdu moc nehodí.
Chtěl jsem si s ním trochu pohrát a udělat z toho něco kapku víc použitelnějšího, ale zatím se mi to moc nepodařilo . . . .

Tenhle obrázek se k hradčanům opravdu moc nehodí.
Chtěl jsem si s ním trochu pohrát a udělat z toho něco kapku víc použitelnějšího, ale zatím se mi to moc nepodařilo . . . .

- highwayking
- legend
- highwayking
- legend
No chtělo by to udělat tak aby to nevypadalo přeplácaně - to je jasný, ale přijde mi, že by to tam být mělo...fernetti píše:pro mě ne. grafika a text pod tím jsou tak výmluvné, že je doplňovat dalším vysvětlovacím textem naprosto zbytečné, resp. v tomto případě až nadbytečné.ogi píše:jeste mozna takova poznamka:
Roger Waters 2007 tour
nebo jen
Roger Waters
co??
Shine on...
- highwayking
- legend
Tak beru zpět!highwayking píše:No chtělo by to udělat tak aby to nevypadalo přeplácaně - to je jasný, ale přijde mi, že by to tam být mělo...fernetti píše:pro mě ne. grafika a text pod tím jsou tak výmluvné, že je doplňovat dalším vysvětlovacím textem naprosto zbytečné, resp. v tomto případě až nadbytečné.ogi píše:jeste mozna takova poznamka:
Roger Waters 2007 tour
nebo jen
Roger Waters
co??

Shine on...
- md8590forever
- piper
- highwayking
- legend
Jak na to tak koukám, tak si myslím, že nejlepší to opravdu bude tak jak to nyní je, už bych nic nepřidával. Takhle je to jednoduché a má to šmrnc.md8590forever píše: tohle je bezvadný, takhle se mi to líbí, a co tam teda dopsat Creative Genius of.......... Víte co myslím, to co je na naší vstupence
Shine on...
- md8590forever
- piper
Byl to jen návrh.......... Ale souhlsím s Vámi, že to jde i bez toho tedapaulie píše:To mi teda přijde hloupé. Nechcete tam rovnou "Od tvůrce Wish You Were Here, The Wall a Amused to Death"?md8590forever píše:tohle je bezvadný, takhle se mi to líbí, a co tam teda dopsat Creative Genius of.......... Víte co myslím, to co je na naší vstupence

- highwayking
- legend
- md8590forever
- piper
Tak nejlepší by bylo aby každý hlavně uvedl svoji velikost......... Možná bychom to mohli řešit tak, že každý Paulimu napíšeme email s velikostí a počtem triček.highwayking píše:Souhlas. Tak teď jak proběhne realizace? Paulie se toho tedy ujme? Jak vyřešíme peníze a předání?fernetti píše:lidi, už neblbněte a nechte to tak, jak to paulie udělal. to bychom se mohli dohadovat do nekonečna...
Už se na něj těším
Co se týče penez předání tak by nám to mohl poslat přes složenku, tzn, že bychom vše hradili mi jako příjemci.