Tričko

útulna pro muzikanty, výtvarníky a další kreativce ovlivněné tvorbou pink floyd

Moderátor: bery

Odpovědět
fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:jeste mozna takova poznamka:
nad napis DSOTM bych jeste pridal
Roger Waters 2007 tour
nebo jen
Roger Waters
co??
pro mě ne. grafika a text pod tím jsou tak výmluvné, že je doplňovat dalším vysvětlovacím textem naprosto zbytečné, resp. v tomto případě až nadbytečné.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

no mozna pro nas :idea:
ale me se to zamlouva i tak beru

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Abych se přiznal, tak napoprvý se mi to skládaný prasátko nelíbilo, ale nakonec jsem mu přišel na chuť a myslim že je naprosto perfektní Obrázek

Obrázek
Tenhle obrázek se k hradčanům opravdu moc nehodí.
Chtěl jsem si s ním trochu pohrát a udělat z toho něco kapku víc použitelnějšího, ale zatím se mi to moc nepodařilo . . . .
Obrázek

Harold
piper

Příspěvek od Harold »

Návrh je super!! Díky paulie :twisted:

Už se nemůžu dočkat :D

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

Roger Waters 2007 tour
nebo jen
Roger Waters
co??
To je pravda. To by tam nemělo chybět.

Jinak se (skoro - ještě bych tam dal tu zmíňku o Rogerovi) finální paulieho verzí jsem velmi spokojen!
Shine on...

highwayking
legend

fernetti píše:
Roger Waters 2007 tour
nebo jen
Roger Waters
co??
pro mě ne. grafika a text pod tím jsou tak výmluvné, že je doplňovat dalším vysvětlovacím textem naprosto zbytečné, resp. v tomto případě až nadbytečné.
No chtělo by to udělat tak aby to nevypadalo přeplácaně - to je jasný, ale přijde mi, že by to tam být mělo...
Shine on...

highwayking
legend

highwayking píše:
fernetti píše:
Roger Waters 2007 tour
nebo jen
Roger Waters
co??
No chtělo by to udělat tak aby to nevypadalo přeplácaně - to je jasný, ale přijde mi, že by to tam být mělo...
Tak beru zpět! :oops: teď jsem se na to ještě zadíval... Je fakt že by to tam asi nesedlo... :)
Shine on...

md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

the Dark Lord píše:
paulie píše:Takže ...?

Obrázek
Snadjenom že bych se nebál toho ty pulse-hradčany ještě kapku větší, ale to je už jen detail . . . .
Prostě super Obrázek
tohle je bezvadný, takhle se mi to líbí, a co tam teda dopsat Creative Genius of.......... Víte co myslím, to co je na naší vstupence

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

md8590forever píše:tohle je bezvadný, takhle se mi to líbí, a co tam teda dopsat Creative Genius of.......... Víte co myslím, to co je na naší vstupence
To mi teda přijde hloupé. Nechcete tam rovnou "Od tvůrce Wish You Were Here, The Wall a Amused to Death"? :D

highwayking
legend

md8590forever píše: tohle je bezvadný, takhle se mi to líbí, a co tam teda dopsat Creative Genius of.......... Víte co myslím, to co je na naší vstupence
Jak na to tak koukám, tak si myslím, že nejlepší to opravdu bude tak jak to nyní je, už bych nic nepřidával. Takhle je to jednoduché a má to šmrnc.
Shine on...

md8590forever
piper

paulie píše:
md8590forever píše:tohle je bezvadný, takhle se mi to líbí, a co tam teda dopsat Creative Genius of.......... Víte co myslím, to co je na naší vstupence
To mi teda přijde hloupé. Nechcete tam rovnou "Od tvůrce Wish You Were Here, The Wall a Amused to Death"? :D
Byl to jen návrh.......... Ale souhlsím s Vámi, že to jde i bez toho teda :wink:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

lidi, už neblbněte a nechte to tak, jak to paulie udělal. to bychom se mohli dohadovat do nekonečna...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

highwayking
legend

fernetti píše:lidi, už neblbněte a nechte to tak, jak to paulie udělal. to bychom se mohli dohadovat do nekonečna...
Souhlas. Tak teď jak proběhne realizace? Paulie se toho tedy ujme? Jak vyřešíme peníze a předání?

Už se na něj těším :)
Shine on...

md8590forever
piper

highwayking píše:
fernetti píše:lidi, už neblbněte a nechte to tak, jak to paulie udělal. to bychom se mohli dohadovat do nekonečna...
Souhlas. Tak teď jak proběhne realizace? Paulie se toho tedy ujme? Jak vyřešíme peníze a předání?

Už se na něj těším :)
Tak nejlepší by bylo aby každý hlavně uvedl svoji velikost......... Možná bychom to mohli řešit tak, že každý Paulimu napíšeme email s velikostí a počtem triček.
Co se týče penez předání tak by nám to mohl poslat přes složenku, tzn, že bychom vše hradili mi jako příjemci.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Pošlete mi pak e-mail s požadovaným počtem, variantou (pánské/dámské/mikina/barva), velikostí a adresou. Ještě zjistím veškeré technické podrobnosti, asi se to bude posílat na dobírku. Dám vám vědět.

Odpovědět