Hlavně tam napiště něco at se pořádně nas....e, třeba si Vás pozve na podium a plivne na VásJend píše:"Yet another movie", jako narážka na vydání The Wall Livehighwayking píše:To zní docela dobře... Alba bych tam taky klidně zmínil. Ale moc mě nenapadá jak... "Look forward to new albums ": "Ready for New albums!" Na tohle jsem antitalent...
To bych tam napsal.
Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- md8590forever
- piper
- md8590forever
- piper
To pak bude další inspirace pro nějaké veledílo.......md8590forever píše:Hlavně tam napiště něco at se pořádně nas....e, třeba si Vás pozve na podium a plivne na VásJend píše:"Yet another movie", jako narážka na vydání The Wall Livehighwayking píše:To zní docela dobře... Alba bych tam taky klidně zmínil. Ale moc mě nenapadá jak... "Look forward to new albums ": "Ready for New albums!" Na tohle jsem antitalent...
To bych tam napsal.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jo! Ja chci Animals Revisited!!md8590forever píše:To pak bude další inspirace pro nějaké veledílo.......md8590forever píše:Hlavně tam napiště něco at se pořádně nas....e, třeba si Vás pozve na podium a plivne na VásJend píše: "Yet another movie", jako narážka na vydání The Wall LiveTo bych tam napsal.
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death
- md8590forever
- piper
Třeba se někdo najde..... Tak co, kdo se toho chce ujmout dobrovolně????FleetingGlimpse píše:Jo! Ja chci Animals Revisited!!md8590forever píše:To pak bude další inspirace pro nějaké veledílo.......md8590forever píše: Hlavně tam napiště něco at se pořádně nas....e, třeba si Vás pozve na podium a plivne na Vás
To se pak na Prahu dlouho nezapomene. Pátek 13 v Praze!!!!!!!!!
- md8590forever
- piper
O.K. Takže kdyby náhodu do playlistu zařadil Pigs( the different ones ), tak je to jasný, jdeš do toho. Kdyby tohle nehrál, tak musíš vyběhnoutJend píše:Tak třeba já. Mít v obličeji kemra od Rogera Waterse byl vždycky můj senmd8590forever píše:Třeba se někdo najde..... Tak co, kdo se toho chce ujmout dobrovolně????![]()
![]()
- highwayking
- legend
Jend píše:Tak třeba já. Mít v obličeji kemra od Rogera Waterse byl vždycky můj senmd8590forever píše:Třeba se někdo najde..... Tak co, kdo se toho chce ujmout dobrovolně????![]()
![]()
Shine on...
- highwayking
- legend
Jo, jo... Kapišto. Já jen jestli nebudu sedět pod Jendem, furt tady řeší ty plivance, aby mi náhodou něco nepřistálo na palici.md8590forever píše:Ze spoda na horu řady(1. dole, 2. nad ní, 3. nad nimi)Richard píše:Zkoušel jsem asi pětkrát, tohle bylo nejlepší. Akorát nevím, kterým směrem se řady číslujou...., njvětší číslo je nahoře, nebo dole?Jend píše: Zkoušel jsi něco lepšího než 113?
Btw. já budu 3. nebo 4. řada
Z leva do prava čísla sedadel (např.: sektor 102:sedadlo číslo 1 je nejblíže ke středu. Sektor 110: zrcadlově, tzn. 1. sedadlo je nejblíže "mantinelu za brankou)
Kapišto?![]()
![]()
Já to nechápu. Nejdřív si všickni stěžovali, že na stojáka je bolí záda, a teď najednou se tam hrnete? To je zrada, přátelé...bery píše:Gratuluju všem k lístkům, taky už je máme. Samozřejmě do kotle pod pódium takže se tam sejdeme. Těším se jak malý!!!!!!!!!!!!!!
Beru sebou tři lidi.
What do you mean interesting?