Jinak já právě poslouchám interpreta, kterého 100% nikdo z vás nezná
Adrian Snell
Uploadnul jsem jeho skladbu Terezín, kde zhudebnil báseň 12leté židovky Evy Pickové, která zahynula v koncentračním táboře. Skladba je z alba Song Of An Exile, které je celé o utrpení židů během 2. sv.
Karel Plíhal - Takhle nějak to bylo - skvělý český folkař, písničkář, srandista
Maximálně doporučuju jeho poslední album "Nebe počká", které je plné bluesových písní od Josefa Kainara právě v geniálním podání Karla Plíhala.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
Jádro píše:Karel Plíhal - Takhle nějak to bylo - skvělý český folkař, písničkář, srandista
Maximálně doporučuju jeho poslední album "Nebe počká", které je plné bluesových písní od Josefa Kainara právě v geniálním podání Karla Plíhala.
Nikdy jsem ho příliš nebral vážně, ale Nebe Počká mě přesvědčilo že to byla velká chyba. Prostě skvělé.
Jádro píše:Karel Plíhal - Takhle nějak to bylo - skvělý český folkař, písničkář, srandista
Nikdy jsem ho příliš nebral vážně, ale Nebe Počká mě přesvědčilo že to byla velká chyba. Prostě skvělé.
Kaja Plihal je velka osobnost :!: poslouchal sem ho uz od 15ti