Roger Waters v Praze!

in the flesh

Moderátor: bery

Zamčeno
highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

Jend píše:Mě ještě napadlo, že bychom ho mohli obdarovat DVD The Wall Filipa Benešovského.
Za prvé: Viděl by, jaký je u nás o Pink Floyd zájem.
A za druhé: Možná by s tím vydáním živého provedení The Wall snad konečně začal něco dělat :twisted:
Vážně dobrý nápad. Souhlasím.
Shine on...

md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

highwayking píše:
Jend píše:Mě ještě napadlo, že bychom ho mohli obdarovat DVD The Wall Filipa Benešovského.
Za prvé: Viděl by, jaký je u nás o Pink Floyd zájem.
A za druhé: Možná by s tím vydáním živého provedení The Wall snad konečně začal něco dělat :twisted:
Vážně dobrý nápad. Souhlasím.
Dobrý nápad to je, k tomu ještě třeba tričko The Wall a tričko fanklubu. Hlavně, aby proti tomu nebyl FB. Třeba mu ho chce dát sám za sebe......

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

md8590forever píše:Třeba mu ho chce dát sám za sebe......
Třeba... A asi by to tak bylo lepší.
What do you mean interesting?

md8590forever
piper

Ono by skutečně bylo nejlepší, že ti co mají o setkání zájem, tak se stanou členy fanclubu a pak se něco vymyslí za celý fanclub. DVD je skutečně dobrý nápad, ale bohužel na něm nemámé zásluhu (třeba někdo z tohoto fora ano, to nevím) a navíc není naše!!!!!!!!

Nebo by mohlo vznikout jakési účelové partnerství na dobu určitou mezi fanklubem a títmto forem..... Takhle vymýšlet co mu dáme by asi nikam nevedlo. Možná je třeba i zbytečné mu něco dávat....... Spíš by to chtělo administrativně dohodnout, aby vůbec byla jistota, že se s ním sejdeme, to co mu pak dáme je to nejmenší na celé věci.

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

Čteš mi myšlenky, md8590forevere. Ten nápad s dárkem je zatím víc dimenze snů než uskutečnitelná realita :)
Bůhví jestli vůbec bude možnost mít s Rogerem bonusový meeting. Ale bylo by moc fajn, kdyby se něco podařilo domluvit.

highwayking
legend

Přesně. Zabýval bych se teď realizací samotného setkání. Případný dárek je druhořadý. Jinak nápad s tím, že by to bylo setkání pouze pro členy fanklubu, mně přijde dobrý. Nebo tedy ta časově omezená spolupráce mezi fórem.

Teď bych zkusil asi (přes Fanklub) nějak kontaktovat Interkoncert. Zajímalo by mě co by na to řekli...
Shine on...

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

A má někdo z vás sebemenší nápad, jak s tou realizací začít????? :roll:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

md8590forever
piper

podle mě, by teď měla jít iniciativa od fanclubu. včera jsem jim psal mail, je tu i odcitován, důležité je, že to vzali v potaz. Bohužel nevím, jestli je mezi nimi tak těsný kontakt tak jako tady mezi námi na fóru.Tzn. nevím kdy o tom bodou jednat.

Možná by bylo dobrý, jim napsat ještě jednou, ten mail by měl napsat nějaký vedoucí nebo prezident (nějaká exekutivní) osoba tohoto fóra. Nevím kdo z vás to je. Mail by měl být psán ve jménu všech členů nebo aspon těch, kteří se v této věci nějak angažují (píší podněty a návrhy a mají zájem s sním setkat)

Pak by bylo dobré bud se stát členy fanclubu. Nebo vytvořit jak jsem již říkal nějaké sdružení společně s fanclubem. Nejsem si jist, zda má fanclub právní subjektivitu, pokud by ji měli, tak bych nic jiného neřešil a doporučoval bych stát se jejich členem. Pod jejich hlavičkou bychom se pak s Watersem sešli.

Ano, nejlepší by bylo kontaktovat interkoncerts. taky mě ještě napadlo radio Beat, no nevím...... Důležité by pak bylo, jak by se k tomu vyjádřili, pochybuji však, že by nám to vyjednali, ale mohli by nám poskytnout alespon kontakt na jeho management.

Je to sobecký, ale hlavně at nás moc není!!!!!!! Rozumíte, když nás bude třeba 500 tak je to v háji.... max 100 lidí, tzn, moc bych to do světa nepouštěl, je to sice hodně sobecký, ale je to v našem zájmu!!!!!!!!!!! tak to prostě je! Předpokládám že nám dá tak max 30 minut.

Pokud máte někdo kontakt na některá obdobná fora ve světě jako je naše, tak se zkuste tam zeptat, jestli s tím nemají zkušenosti, třeba nějaká zkušenost již bude......

highwayking
legend

Souhlasím s md8590foreverem. Stát členem Funklubu se chystám již dýl, takže to pro mě není problém. A myslím, že to není problém pro nikoho, kdo má stejné iniciativy. Akce by to měla být rozhodně menší, do těch 100 lidí. Je to sice sobecké, ale přijde mi, že těch kdo tolik prahne po setkání s Rogerem zase nebude o tolik víc...

Já bych klidně Interkoncerts kontaktoval, ale spíše bych se domluvil na nějakém kolektivním jednání. Nejprve asi bude opravdu nejlepší, aby představitel tohoto fóra napsal "oficiální" mail fanklubu - za celé fórum.
Shine on...

md8590forever
piper

highwayking píše:Souhlasím s md8590foreverem. Stát členem Funklubu se chystám již dýl, takže to pro mě není problém. A myslím, že to není problém pro nikoho, kdo má stejné iniciativy. Akce by to měla být rozhodně menší, do těch 100 lidí. Je to sice sobecké, ale přijde mi, že těch kdo tolik prahne po setkání s Rogerem zase nebude o tolik víc...

Já bych klidně Interkoncerts kontaktoval, ale spíše bych se domluvil na nějakém kolektivním jednání. Nejprve asi bude opravdu nejlepší, aby představitel tohoto fóra napsal "oficiální" mail fanklubu - za celé fórum.
Nevíš néhodou kdo z nás je představitel???

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

md8590forever píše:Nevíš néhodou kdo z nás je představitel???
To je jasný, přece pan F. :) Teda aspoň se mi zdá takový nejschopnější :)

md8590forever
piper

Fanclub je právnickou osobou, tzn., že by byla hloupost s nimi vytvářet jiné další učelové a časově omezené sdružení..... Nejlepší by bylo stát se členy.

Stáhnul jsem jejich stanovy:

http://www.pinkfloyd.cz/download/stanov ... klubcz.pdf

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

md8590forever píše:Nejlepší by bylo stát se členy
Achjo... :(

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

navrhoval bych, aby diskuse na toto téma (tzn. fanklub + naše fórum = setkání s rogerem) probíhala interní komunikací mezi některými lidmi odsud, kteří již ve fanklubu nějak zaháčkovaní jsou (jana, já, možná ještě jiný fanklubák, který sem chodí) a samotným fanklubem v rámci jejich e-mailové konference. teprve poté, až bude mít výsledek nějakou konkrétnější podobu, dáme vám ostatním vědět, přičemž bych opravdu nerad, aby se o tomto setkání (pokud se opravdu podaří zorganizovat) věděla půlka republiky (tady sice přeháním, ale doufám, že mi rozumíte, co tím myslím...). opravdu je třeba trvat na tom, aby se setkání zůčastnili pouze ti, kteří jsou členy fanklubu a členové tohoto fóra - nikoliv tedy kámoši, rodinní příslušníci, kámoši kámošů a tak... s takovou bychom se totiž mohli dočkat, že nás takových žádostivců bude pětkrát tolik a nebude potom nic. chápu, že to někteří můžou chápat jako křivdu, ale ale to už se nedá nic dělat.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

md8590forever
piper

Jend píše:
md8590forever píše:Nejlepší by bylo stát se členy
Achjo... :(
¨

Ale chápej, když jsou právnickou osobou, tzn, mají stanovy, mají určený orgány a hlavně jsou registrovaný na ministerstvu vnitra, tak pochybuji o tom, že by s námi vytvářeli další, třeba jenom časově omezené sdružení. Do toho oni podle mě nepůjdou, já být na jejich místě tak do toho rozhodně nejdu, je to zbytečnost a spousta administrativy....... :evil:

Neber to jako, že tu chci nějak machrovat, jenom nastiňuji jaká je situace..... Neber to vůbec zle!!

Zamčeno