Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
já myslím, že jo:)paulie píše:Mno a teď z vážnější jamky. Mám doma jeden takovýto přebytečný plakát A1. Je na něm Zatmění i Temná strana Měsíce.Co myslíte, líbil by se mu?
a kdybys náhodou nevěděl, jak se ho zbavit, tak já bych ho bral všemi deseti! (domluvit se můžem přes SZ)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Taky dobrý nápadpaulie píše:Mno a teď z vážnější jamky. Mám doma jeden takovýto přebytečný plakát A1. Je na něm Zatmění i Temná strana Měsíce.Co myslíte, líbil by se mu?

Mě ještě napadlo, že bychom ho mohli obdarovat DVD The Wall Filipa Benešovského.
Za prvé: Viděl by, jaký je u nás o Pink Floyd zájem.
A za druhé: Možná by s tím vydáním živého provedení The Wall snad konečně začal něco dělat

What do you mean interesting?
jj, taky si myslímpaulie píše:To by se mu mohlo líbitJend píše:Mě ještě napadlo, že bychom ho mohli obdarovat DVD The Wall Filipa Benešovského.
A za druhé: Možná by s tím vydáním živého provedení The Wall snad konečně začal něco dělat

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
to je opravdu skvělý nápad, určitě by se mu to líbiloJend píše:Taky dobrý nápadpaulie píše:Mno a teď z vážnější jamky. Mám doma jeden takovýto přebytečný plakát A1. Je na něm Zatmění i Temná strana Měsíce.Co myslíte, líbil by se mu?
![]()
Mě ještě napadlo, že bychom ho mohli obdarovat DVD The Wall Filipa Benešovského.
...and after all we're only ordinary men