to je ono!!!bery píše:
Co třeba to kreslené prasátko (nahoře v obrázku) na pásce přes ruku?
pásku na ruce bych sice zaměnil za visačku, ale i tak jsem pro

btw. lupen do kotle už mám objednaný, ještě si pro něj musím skočit do sběrny.
Moderátor: bery
to je ono!!!bery píše:
to je skvělé, všichni se tam sejdeme! a visačka je okfernetti píše:to je ono!!!bery píše:
pásku na ruce bych sice zaměnil za visačku, ale i tak jsem pro
btw. lupen do kotle už mám objednaný, ještě si pro něj musím skočit do sběrny.
no nevím. Visačka by byla taková decentnější...Jend píše:Já jsem pro každou špatnost, takže bych souhlasilRichard píše:Ano, ano, visačka s prasetem. To je přesně ono. A aby to bylo ještě lépe vidět, tak navrhuju místo visačky šerpu, jako mají při volbě miss.
Jasně a ještě láhev fernetu.Richard píše:Nebo mně ještě napadá taková ta čelenka a na ní tykadýlko s prasetem.Tykadýlko by mělo být vyrobeno z měkkého drátku,
aby se prasátko při pohybu hezky bimbalo. A na ocásek bych mu dal pulsující červenou diodu. Nebo radši ne..???
Aby to tam nevypadalo jako slet ufonůRichard píše:Nebo mně ještě napadá taková ta čelenka a na ní tykadýlko s prasetem.Tykadýlko by mělo být vyrobeno z měkkého drátku,
aby se prasátko při pohybu hezky bimbalo. A na ocásek bych mu dal pulsující červenou diodu. Nebo radši ne..???
A co navrhuje náš Kocour?Jend píše:Jasně a ještě láhev fernetu.Richard píše:Nebo mně ještě napadá taková ta čelenka a na ní tykadýlko s prasetem.Tykadýlko by mělo být vyrobeno z měkkého drátku,
No byla jsem tam několikrát na různých akcích a přišlo mi, jak čas šel, že na to víc a víc kašlou... Oficiálně tam není možné brát nic, ale na Queenech mě třeba ani nekontrolovali... Fakt je, že když si tě vyhmátnou, je to skoro bez šance. Protože si proskenujou jak tebe, tak i batůžek rentgenem... Ale i tak, je tam prostoj, mezi tím, než skenujou tebe a než jdeš s tím batohem, takže když vhodně vyměníš pozice foťáku, přijít by na něj nemuseli.. Na každou akci ho tam někdo pronesl, takže to jdepaulie píše:Máte někdo zkušenosti s fotografováním v Sazka areně? Jak moc je to hlídané?
hlídané je to tak že mocpaulie píše:Máte někdo zkušenosti s fotografováním v Sazka areně? Jak moc je to hlídané?
bohužel do haly můžeš vzít pouze nošené oblečenírichard píše:Ano, ano, visačka s prasetem. To je přesně ono. A aby to bylo ještě lépe vidět, tak navrhuju místo visačky šerpu, jako mají při volbě miss.