Student pedagogiky, ale taky už pracuju jako street worker v nízkoprahovém centru pro mládež. Máme klub, kam chodí mladí lidi, kteří se zrovna nudí. Mým úkolem je chodit po městě, vyhledávat nudící se mládežníky a zvát je do našeho klubu. Nebo se je přímo sám snažím zabavit, jakože s nimi třeba zorganizuju fotbálek nebo tak něco...
Tě obdivuju! A myslím to vážně. V Č.Budějovicích bys měl hodně práce. Mám dojem, že je tu většina mládeže více než znuděná. Až dostuduješ, tak Ti zhotovím vlastnoruční věnování s tematikou PF, např. na placatku!
Dyť říkám, že toho mám plný zuby A ta pedagogika mě taky moc nebaví. Chci zkusit něco jinýho. Tenhle rok jsem si poslal přihlášku na vošku informačních služeb, takže když mě vezmou, tak se na pedagogiku asi vybodnu. Dvě školy najednou dokážou zvládat jen machři a to já bohužel nejsem
Richard píše:Jaké máte zvonění na mobilu ( myslím jen Pink Floyd )??? Já mám Run Like Hell, heč.
Na tom novějšim jsem zatim línej si tam něco dát (už asi rok ), na tom starším mám Nobody's Side z muzikálu Chess od Bjorna Ulvaeuse a Bennyho Andersona (nebo jak se ti dva pánové píší) - schválně jestli je znáte
Alespoň mámě jsem dal na tu její 3110 Money, a to jsem to tam ještě soukal ručně notu po notě
Jádro píše:Na tom novějšim jsem zatim línej si tam něco dát (už asi rok ), na tom starším mám Nobody's Side z muzikálu Chess od Bjorna Ulvaeuse a Bennyho Andersona (nebo jak se ti dva pánové píší) - schválně jestli je znáte
Že by Abba?
Do svejch starších telefonů jsem si růčo nastrkal jako zvonění Shine on you Crazy Diamond a See Emily Play.
Tohle je zajímavý kvíz. Po jeho dokončení vám vyjde, která píseň Pink Floyd vás nejvíc charakterizuje. Mně vyšlo Sheep- prý jsem hloupý a nedokážu rozlišit, co je pro mě ohružující a co ne