Dave píše:Jak se pozná, že řidič je fanda Pink Floyd? (foceno na dnešním výletě ve Žďáře nad Sázavou)
Nejsem sice detektiv, ale něco mi říká, že by to mohlo být podle poznávací značky
Ale SY je bohužel poznávací značka bývalého okresu Svitavy, takže to s Pink Floyd asi nemá nic společného...
Haló, je tu někdo? Jsem tu tak sám, připadám si jako za zdí, nikdo si se mnou nechce psát .... . Dneska jsem např. četl: PINK FLOYD MAKE TOP FIVE IN ALL-TIME TOP 500 ALBUMS. Ani tohle nikoho nezajímá ?????????
Richard píše:Haló, je tu někdo? Jsem tu tak sám, připadám si jako za zdí, nikdo si se mnou nechce psát .... . Dneska jsem např. četl: PINK FLOYD MAKE TOP FIVE IN ALL-TIME TOP 500 ALBUMS. Ani tohle nikoho nezajímá ?????????
zajímá, ale když ty to sem nenapíšeš, tak se o tom těžko něco dozvíme ...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Zdravím všechny Pink Floyd fans,
měl bych otázku: neví někdo co je to za zvuk v Comfortably Numb na Live 8, asi minutu od konce při Davidově sóle, takový jakoby vzdech (že by ta vokalistka)
bery píše:Zdravím všechny Pink Floyd fans,
měl bych otázku: neví někdo co je to za zvuk v Comfortably Numb na Live 8, asi minutu od konce při Davidově sóle, takový jakoby vzdech (že by ta vokalistka)
Člověče, já jsem si toho taky všiml a taky nevím, co by to mohlo být. Na rehearsals při stejné pasáži ten zvuk není.
bery píše:Zdravím všechny Pink Floyd fans,
Člověče, já jsem si toho taky všiml a taky nevím, co by to mohlo být. Na rehearsals při stejné pasáži ten zvuk není.