Ondřej píše:The Gathering - Superheat
Úžasnej živák, jde znát, že většina členů jsou velký fanoušci Floydů. Doporučuju!!!
Skvělý živák!! souhlasím.
A to že klíčoví členové kapely jsou fanoušci Floydů je slyšet opravdu hodně zřetelně, ale zároveň je jejich hudba pořád originální.
btw. co říkáš na Sleepy Buildings?
... tak jsem se v ramci dusevni pripravy na "13. v patek" vsech PF-blaznu svatek poustim zaznam z Australie...
... nezda se jeste nekomu, ze Great Gig ... nevim jak bych to rekl.. je moc "americky"? - kdyz si pustim Great Gig - napr z Delicate Sound of Thunder, nebo Pulse - je to uplne jine. A myslim (pouze se domnivam) ze jsem prisel na to, co mi na tom waters-provedeni vadi... mne osobne tam chybi ty (nejsem muzikant) "vys polozene" hlasy (Rachel Fury, Sam Brown) - kdyz to zpivaji jen cernosky - v tech godspel-bluess hlasech mi neco chyby...
Roger je snad vic americanem, nez anglanem...
(Nejvic mam rad GG z Delicate Sound... je "ostry" - a to mne bere)
proti píše:... tak jsem se v ramci dusevni pripravy na "13. v patek" vsech PF-blaznu svatek poustim zaznam z Australie...
... nezda se jeste nekomu, ze Great Gig ... nevim jak bych to rekl.. je moc "americky"? - kdyz si pustim Great Gig - napr z Delicate Sound of Thunder, nebo Pulse - je to uplne jine. A myslim (pouze se domnivam) ze jsem prisel na to, co mi na tom waters-provedeni vadi... mne osobne tam chybi ty (nejsem muzikant) "vys polozene" hlasy (Rachel Fury, Sam Brown) - kdyz to zpivaji jen cernosky - v tech godspel-bluess hlasech mi neco chyby...
Roger je snad vic americanem, nez anglanem...
(Nejvic mam rad GG z Delicate Sound... je "ostry" - a to mne bere)
K tomu záznamu z Austrálie chci dodat,že je skvělý, navíc se mi hrozně líbí ta uvodní sekvence, jo, a wish you were here konečně návrat ke starým kolejí, této písni to jenom prospělo.