Vtipy
Moderátor: bery
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ted sedim u pocitace, co nepodporuje to videofernetti píše: nene, on se k tomu shýbnul a zapojil to rukama
btw. on se k té bedně shýbal během koncertu několikrát.
http://usuarios.lycos.es/pinkfloydroios/id9.htm
takze si to nemohu pustit, ale mam pocit, ze tam DG jenom na neco slapnul...
(Snad tam mel nejaky lezici zvukar ruku, na kterou Dave slapnul a ten se vzbudil a zapojil to...

máš recht, teď jsem se na to mrknul pořádně a fakt do té bedny kopnulproti píše:Ted sedim u pocitace, co nepodporuje to videofernetti píše: nene, on se k tomu shýbnul a zapojil to rukama
btw. on se k té bedně shýbal během koncertu několikrát.
http://usuarios.lycos.es/pinkfloydroios/id9.htm
takze si to nemohu pustit, ale mam pocit, ze tam DG jenom na neco slapnul...
(Snad tam mel nejaky lezici zvukar ruku, na kterou Dave slapnul a ten se vzbudil a zapojil to...)

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
S odvolanim se na informace z www Harryho Waterse:
Po te, co Harry neprojevil dostatek ucty ke svemu otci a v kartach ho oskubal o 30 bubaku, tak k Rogerovi pristoupil fanda s nekolika CDs na podpis. Mezi nimi byl i Pulse - na ktereho obal Roger nenapsal "Waters", ale "wanker" - co v prekladu znamena:
wanker - diletant
wanker - blbec
wanker - onanista
wanker - nepříjemný člověk
wanker - břídil
Po te, co Harry neprojevil dostatek ucty ke svemu otci a v kartach ho oskubal o 30 bubaku, tak k Rogerovi pristoupil fanda s nekolika CDs na podpis. Mezi nimi byl i Pulse - na ktereho obal Roger nenapsal "Waters", ale "wanker" - co v prekladu znamena:

wanker - diletant
wanker - blbec
wanker - onanista
wanker - nepříjemný člověk
wanker - břídil
Hmm to s tim podpisem mi pripomina, ze se mi vcera/dneska zdal sen, ze jsem byl v nejakem hotelu a divam se a koho nevidim. Rick s Nickem ! Tak jsem vytahl nejaky papir at mi ho podepisou. Stalo se. Jdu dal a po schodech jde Roger, tak ho cesky prosim o podpis a on odpovida cesky, ze nema cas, ze musi jit vyucovat, ze uz mu zacala hodina
... tak mi slibil, ze az po hodine. Tak jsem ho schanel, nasel jsem ho nekde venku. Vzal si ten muj papir, zhrozil se, ze tam jsou podpisy od Wrighta a Masona, podepsal se a napsal k tomu nejaky text ve spanelstine (nevim jak jsem prisel na to, ze to je spanelstina, kdyz spanelsky neumim ani slovo
), ktery se mi bohuzel nepodarilo prelustit
. Nakonec jsem si rikal, ze uz mi do sbirky podpisu chybi ten pro me nejdulezitejsi - David, ale toho uz jsem bohuzel nepotkal... treba dneska vecer budu mit stesti
.

- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Hezky sen!eclipse píše:Hmm to s tim podpisem mi pripomina, ze se mi vcera/dneska zdal sen, ze ...
Na sny mame tady taky vlastni thread: to keep the loonies on the path...
http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewtopic.php?t=472
Muzes to tam prepsat.

- Syd.Barrett1
- raver
- Kontaktovat uživatele:
Ty kráso...
Tak takový sny bych chtěl taky mít...

Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...
z blogu harryho waterse 
19th March Buenos Aires - Argentina
Another lazy day spent by the pool today. We drank high quality smoothies and I played cards with the old man and won $30. During the game he was asked to sign over a dozen or so CD's including a copy of Pulse. The promoters ignorance was swiftly rewarded with the word "Wanker" rather than "Roger Waters" on the cover of his CD.

19th March Buenos Aires - Argentina
Another lazy day spent by the pool today. We drank high quality smoothies and I played cards with the old man and won $30. During the game he was asked to sign over a dozen or so CD's including a copy of Pulse. The promoters ignorance was swiftly rewarded with the word "Wanker" rather than "Roger Waters" on the cover of his CD.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.