Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- highwayking
- legend
Možná by stačil ten transparent. Ale rád se přizpůsobimthe Dark Lord píše:Já jsem spíš pro ty pásky . . . .
A nebo někdo může udělat velkej transparent a my ostatní se k němu budem slejzat jak švábi na pivo

Shine on...
- the Dark Lord
- piper
Uděláme kotel, že bude Roger čumět 
Doporučuju vzít těch transparentů víc - já udělám ten, co jsem řek. Ještě to chce ty dva
Yet another movie - The Wall live!!!
Ready for new albmus!
Jinak bych to viděl na tu pásku + sraz u transparentů

Doporučuju vzít těch transparentů víc - já udělám ten, co jsem řek. Ještě to chce ty dva
Yet another movie - The Wall live!!!
Ready for new albmus!
Jinak bych to viděl na tu pásku + sraz u transparentů

Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 

protože od určité doby nemám rád uniformitu jakéhokoliv druhu, navhuji, aby si každý z nás vyrobil právě to své jedinečné poznávací znamení! přijde mi to mnohem zábavnější než nosit na ruce pásku s nějakým logem - tohle už dělal roger s kladívkama a já tohle moc nemusím 

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
S tímhle docela souhlasím, domluvila bych hlavně místo, navrhuji vchod SEVER, kam míří většina, hlavně ti co půjdou před pódium, ti už tam budou muset zevlovat dlouho předemfernetti píše:protože od určité doby nemám rád uniformitu jakéhokoliv druhu, navhuji, aby si každý z nás vyrobil právě to své jedinečné poznávací znamení! přijde mi to mnohem zábavnější než nosit na ruce pásku s nějakým logem - tohle už dělal roger s kladívkama a já tohle moc nemusím

Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- md8590forever
- piper
No předpokládám, že Roger bude jako minule a jako většinou všechny hvězdy v ČR přebývat v hotelu Four Seasons... Tak ho můžeš chytit tammd8590forever píše:Nešlo by třeba prostřednictvím tohoto fóra nebo prostředncitvím PF fanklubu vyjednad s Rogerem třeba autogramiádu???

Finally I understand the feelings of the few
- md8590forever
- piper
fernetti píše:výborný nápad! napiš někomu z pinkfloyd.czmd8590forever píše:Nešlo by třeba prostřednictvím tohoto fóra nebo prostředncitvím PF fanklubu vyjednad s Rogerem třeba autogramiádu???
Což o to, napsal bych, jenže nejsem členem..... O členství bych v případě autogramiády určitě zažádal.... Jediný můj styk s fanclubem byl, když jsem si objdenal DVD The Wall Plzeň ( mimichodem je to super, byl jsem i přímo na místě ) a tričko. Co ale vím, tak členové mají možnost provzovat konference prostřednictvím e-mailu. Spíš by bylo lepší, aby tam napsal někdo kdo je člen.
Ale říkám si, když už bude v Praze, tak by byla škoda se s ním pod hlavičkou fanklubu nebo fóra nesejít. Vyfotit se s ním atd....... Vždyt ho budeme mít přímo na dlani, životní šance!!!!!!!!