bery píše:Ahoj Jádro, přes víkend jsem neměl čas to tady moc sledovat ale konečně jsem si poslechl poslední verzi a pěkně jste s tím pohli.
Celkově k tomu nemám co dodat protože je to skvělé, teď už jen doladit detaily. Tvůj zpěv je super jen možná některé pasáže trochu špinavěji (už to tady padlo) co třeba "Why can't you see" zařvat vícehlasně ?
Víme, zpěv půjde přehrát komplet

, vícehlas zkusíme, uvidíme, vokály budou, tak se nechte překvapit, co vymyslíme
bery píše:
Bicím bych řekl trochu chybí dynamika. Vím, je to problém hodit celé do midi a nahrát bicí normálně bez pořádne techniky nejde.
Na tom Pepa dost zamakal, že tam ta dynamika teď je, tak snad je to trochu znát. Fakt na tom nechal neskutečný kus práce...!
Teď mě tak napadá - neválej se někomu z vás doma někde zbytečný pady, který byste dali za odvoz?
bery píše:
Basu bych možná doporučil zahrát tvrději a s trsátkem ať to pěkně drží pohromadě s tím doprovodem k sólu z Money - to je mimochodem úplně výborné.
Ok, uvidíme, jestli zbyde čas a basák bude mít chvilku, tak to nahrajem znova ten kus, ale je to dobrej nápad, tam by měla bejt určitě ta basa ostřejší a pořádně "nadupaná"

.
bery píše:
Ještě mě napadla jedna věc ke zpěvu: nevím jestli to je účel ale zdá se mi že trochu měníš barvu hlasu v průběhu písně, hodně se mi libí ten začátek který se mi zdá takový "Wrightovský", co se k tomu potom vrátit?

To je účel, snažím se seč můžu, aby to nebylo moc monotónní

Zkusíme se k tomu někde vátit, uvidíme, co z toho vyleze

Zpěv (hlavní linku) budu buď nahrávat v sobotu nebo někdy v tejdnu, tak uvidíme.
Díky moc za připomínky!