Míra píše:To bylo teda kruté . . . .
A co máte všichni proti TFCut?
Chce to čas a dobrou vůli a taky tomu přijdeš na chuť.
Vždyť mně se na poprvý nelíbila ani The Wall . . . .
No jasně, TFC je hudebně dobré. Ale tady nejde jen o hudbu. Já odmítám poslouchat ufňukaného Rogera, kterému všichni tak ubližují. Sorry, ale tohle v tom albu cítím.
Jana píše:Nicméně o mé lásce k PF snad nepochybuje nikdo
A já myslel, že tvá láska se vztahuje jen na Rogera a jeho ubrečené nahrávky jako například The Final Cut
Tak tos mě opravdu nepochopil............ To že mám ráda Rogera, The Final Cut i celý Floydy - to se fakt nevylučuje..................
Aspoň u mě ne.
A mimochodem, The Final Cut není Rogerovou osobní zpovědí (za tu se dá možná považovat Zeď)... The Final Cut je jeho příběh - ale není o něm............
Naposledy upravil(a) Jana dne 12.05.2006 9:18:06, celkem upraveno 1 x.
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Jana píše:
A mimochodem, The Final Cut není Rogerovou osobní zpovědí (za tu se dá možná považovat Zeď)... The Final Cut je jeho příběh - ale není o něm............
v tom s tebou na 100% souhlasím
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Jana píše:
v tom s tebou na 100% souhlasím
Tak já si zase dovolím nesouhlasit. Je pravda, že The Final Cut není příběh čistě o Watersovi, nicméně obsahuje jen to, co Roger pociťoval a prožíval. Nenávist k válce, smrt otce, strach z jaderné války- to že není Rogerova zpověď? By the way, The Final Cut obsahuje spoustu materiálu, který byl vypuštěný z The Wall.