U mne to taky donedavna nefungovalo, nechapal jsem, co na nem lidi vidifernetti píše:pohled na tvoje poslední results z last.fm mluví naprosto jasně, dylan vedeFleetingGlimpse píše:Floydi jsou skutecna nedostizna jednickaale z toho ostatniho treba
Van Der Graaf Generator (to by se floydians mohlo libit), Rush, David Bowie, The Who (zatim jen Tommy), Cream, The Soft Machine, Neil Young, Crosby, Stills, Nash & Young, Clapton, Pat Metheny Group, Anathema, King Crimson, Nick Cave and the Bad Seeds, Velvet Undergound, Nico, B.B.King, Placebo, Van Morrison...
a v posledni dobe jsem se zblaznil do Dylanateda ten u mě zrovna moc nefunguje, ale gilmour ho má prý rád moc...

Värttinu jsem videl nazivo, to byl celkem zazitekfernetti píše: no a abych nezůstal pozadu, tka taky něco přidám pár tipů z mého audiolístku: peter gabriel, king crimson, miles davis, eric clapton, jeff beck, björk, sting, dřív hodně u2, simple minds, the cure, emerson lake and palmer, dead can dance, vangelis (jarreho ale nesnesu), pearl jam a grunge všeobecně, hodně jazzu, hodně blues, začínají se mi hodně líbit akustické věci jako värttinä a pod. a vůbec různé experimenty na pokraji všech žánrů. vlastně je to skoro všecko. z našich se mi líbí hodně progres2, marián varga, andrej šeban, z novějších u nás hodně žeru buty a dost se mi líbí třeba tatabojs nebo sunshine. jediné, co totálně nesnesu, je dechovka. (nepřejte si slyšet vášnivé debaty, které o dechovce vedu při pivě s kámošem, co bubnuje v moravance:D:D...)

Uff, na nase kapely jsem zapomnel, tedy ne, ze by byl takovy vyber, ale takove Synkopy a jejich Slunecni hodiny je spickova vec. Jinak z ceskych stabilne jen Echty! a Hudbu Praha / Jasnou paku.