Roger Waters v Praze!

in the flesh

Moderátor: bery

Zamčeno
md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

fernetti píše:ještě bych ale rád připomenul, že pokud by se nám tato akce podařila, nelze počítat s tím, že se na ni dostaneme všichni zdejší - vztahuji to zejména s ohledem na nově registrované uživatele, resp. na ty, kteří zde nenapsali ani čárku. nechci sem už v samém zárodku vkládat nesvár, ale vážně si nemyslím, že by bylo fér, aby nás z fóra mělo tuto možnost všech čtyřiadevadesát, když do fóra nás píše všehovšudy pár... byl bych pro to, aby se vybral jen určitý počet lidí (podle toho, kolik se podaří vyjednat - podaří-li se to vůbec...) a teprve pak se rozhodlo o tom, kdo z nás by tam šel. nejférovější by asi bylo, pokud by se o těchto lidech hlasovalo, ať nepřijde nikdo zkrátka. znovu ale říkám, že to je hodně předčasné řešit, jen jsem měl potřebu tohle napsat, abych zabránil přílišnému juchání a s tím spojenému chaosu spojeném s nekontrolováním registrováním natěšených userů :wink:
A co já fernetti, jsem tu ani né měsíc............

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

md8590forever píše: A co já fernetti, jsem tu ani né měsíc............

byl bych pro to, aby se vybral jen určitý počet lidí (podle toho, kolik se podaří vyjednat - podaří-li se to vůbec...) a teprve pak se rozhodlo o tom, kdo z nás by tam šel. nejférovější by asi bylo, pokud by se o těchto lidech hlasovalo, ať nepřijde nikdo zkrátka.

já opravdu nechci být ten, kdo bude vybírat kdo půjde a kdo ne - podle mě mají šanci všichni - přednost bych dal ale těm, kteří se na fóru aktivně účastní a nejsou zde jen do počtu.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

md8590forever píše:
fernetti píše:ještě bych ale rád připomenul, že pokud by se nám tato akce podařila, nelze počítat s tím, že se na ni dostaneme všichni zdejší - vztahuji to zejména s ohledem na nově registrované uživatele, resp. na ty, kteří zde nenapsali ani čárku. nechci sem už v samém zárodku vkládat nesvár, ale vážně si nemyslím, že by bylo fér, aby nás z fóra mělo tuto možnost všech čtyřiadevadesát, když do fóra nás píše všehovšudy pár... byl bych pro to, aby se vybral jen určitý počet lidí (podle toho, kolik se podaří vyjednat - podaří-li se to vůbec...) a teprve pak se rozhodlo o tom, kdo z nás by tam šel. nejférovější by asi bylo, pokud by se o těchto lidech hlasovalo, ať nepřijde nikdo zkrátka. znovu ale říkám, že to je hodně předčasné řešit, jen jsem měl potřebu tohle napsat, abych zabránil přílišnému juchání a s tím spojenému chaosu spojeném s nekontrolováním registrováním natěšených userů :wink:
A co já fernetti, jsem tu ani né měsíc............
heh... jsem na tom podobně...
Shine on...

highwayking
legend

Já si jen moc nedovedu představit to hlasování... :?
Shine on...

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

No abychom se tu kvůli tomu Rogerovi ještě nepobili :lol: :lol:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

md8590forever
piper

fernetti píše:
md8590forever píše: A co já fernetti, jsem tu ani né měsíc............

byl bych pro to, aby se vybral jen určitý počet lidí (podle toho, kolik se podaří vyjednat - podaří-li se to vůbec...) a teprve pak se rozhodlo o tom, kdo z nás by tam šel. nejférovější by asi bylo, pokud by se o těchto lidech hlasovalo, ať nepřijde nikdo zkrátka.

já opravdu nechci být ten, kdo bude vybírat kdo půjde a kdo ne - podle mě mají šanci všichni - přednost bych dal ale těm, kteří se na fóru aktivně účastní a nejsou zde jen do počtu.
Jasně, rozumím, souhlasím, ale malá poznámka, aktivní tu jsme v této věci 4 -5 lidí. Takhle bych to bral.......................!!!

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

neřešme to už, prosím.

btw. tohle vláákno je rozpálené do běla, ale jinde nám to tu na fóru mrzne až běda. co vy na to? :wink:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

fernetti píše:neřešme to už, prosím.

btw. tohle vláákno je rozpálené do běla, ale jinde nám to tu na fóru mrzne až běda. co vy na to? :wink:
Tahle věc teď každého pálí asi nejvíc, mě osobně teda určitě, ty věci s lístkama a teď zase tohle...

btw. poslal jsem zprávu Colinu Turnerovi, třeba něco poradí. Z AFG fóra vím že má velký přehled, vliv a spoustu kontaktů, takže jeho názor by se mohl hodit.
...and after all we're only ordinary men Obrázek

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

md8590forever píše:Jasně, rozumím, souhlasím, ale malá poznámka, aktivní tu jsme v této věci 4 -5 lidí. Takhle bych to bral.......................!!!
Sorry, ale já mám co dělat, abych stihnul dodělat Arnolda před uzávěrkou :lol:
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

md8590forever
piper

Jsme zvědavý, jestli Roger zahraje v Breath reprise takovou tu "svojí" basovou linku jako je na In the flash..

highwayking
legend

md8590forever píše:Jsme zvědavý, jestli Roger zahraje v Breath reprise takovou tu "svojí" basovou linku jako je na In the flash..
Já jsem ještě pořádně In the flash neviděl. :oops: ale plánuju už delší dobu si to dvd pořídit. Takže hned jak bude nějaká ta koruna tak to napravim! :)
Shine on...

md8590forever
piper

highwayking píše:
md8590forever píše:Jsme zvědavý, jestli Roger zahraje v Breath reprise takovou tu "svojí" basovou linku jako je na In the flash..
Já jsem ještě pořádně In the flash neviděl. :oops: ale plánuju už delší dobu si to dvd pořídit. Takže hned jak bude nějaká ta koruna tak to napravim! :)
In the flash je perfektní, fakt perla..... Existuje v dvou edicích, bud jenom DVD nebo 2 cd +DVD a mám pocit, že je ještě třetí verze SACD.
Káždopádně jej považuji jako "doporučenou literaturu" před dubnovým vystoupením :D

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

md8590forever píše:
highwayking píše:
In the flash je perfektní, fakt perla..... Existuje v dvou edicích, bud jenom DVD nebo 2 cd +DVD a mám pocit, že je ještě třetí verze SACD.
Káždopádně jej považuji jako "doporučenou literaturu" před dubnovým vystoupením :D
Jaký je In the flash, nevím, ale IN THE FLESH je fakt skvělý :lol:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

highwayking
legend

Jana píše:
md8590forever píše:
highwayking píše: Já jsem ještě pořádně In the flash neviděl. :oops: ale plánuju už delší dobu si to dvd pořídit. Takže hned jak bude nějaká ta koruna tak to napravim! :)
nojo. Velice častá chyba. :) Jinak části jsem viděl a hodně o tom slyšel - a to v zásadě jen chválu. Teď jenom nevím, jestli stojí za to si připlatit a jít do verze s cd. To je prostě jen k tomu dvd přidán záznam na cd? Jiný rozdíl není? Pak bych asi šel jen do samotného DVD....

http://www.amazon.co.uk/Flesh-Live-Limi ... F8&s=music

http://www.amazon.co.uk/Roger-Waters-Fl ... UTF8&s=dvd
Shine on...

md8590forever
piper

highwayking píše:
Jana píše:
md8590forever píše: In the flash je perfektní, fakt perla..... Existuje v dvou edicích, bud jenom DVD nebo 2 cd +DVD a mám pocit, že je ještě třetí verze SACD.
nojo. Velice častá chyba. :) Jinak části jsem viděl a hodně o tom slyšel - a to v zásadě jen chválu. Teď jenom nevím, jestli stojí za to si připlatit a jít do verze s cd. To je prostě jen k tomu dvd přidán záznam na cd? Jiný rozdíl není? Pak bych asi šel jen do samotného DVD....

http://www.amazon.co.uk/Flesh-Live-Limi ... F8&s=music

http://www.amazon.co.uk/Roger-Waters-Fl ... UTF8&s=dvd

http://www.bontonland.cz/search.php?ret ... nazev%5D=1

tam najdeš obě verze IN THE FLEEEEEEEEEEEEEEEESH :D
Já mám pouze DVD, mám ho už 4 roky a tenkrát mě stálo kolem 700,- dnes to je za babku..... Ale vážně uvažuji že si koupím ještě tu limitovanou edici 2 CD + DVD. Mě to strašně líbí. Mám za to, že mezi nimi rozdíl není, tedy vlastně je na CD1 není Set the controls....... Na druhém CD je asi tisková chyby je tam 2x po sobě napsáno Eclipse, jednou tam má asi být Comfortably numb

Zamčeno