proti píše:OK, zkusme to vzit trochu z jineho uhlu. Snad by to stalo za uvahu. 1. Roger urcite vedel kdo Cindy Lauper je a co umi (

) a jak zpiva.
2. Predpokladam (nemam dukazy - je to jen predpoklad), ze jak znam (a neznam) Rogera jako perfekcionalistu - ktery rad keca i Ericovi Claptonovi do toho jak ma hrat na kytaru (a jinym), ze mel vsechno narezirovane, bez toho, aby si vicemene nekdo na JEHO koncerte mohl delat co chce. Takze asi o tom "striptýzu" vedel...
Myslím, že pro dokreslení celé věci je nutné vidět ten dokument, co je jako bonus na DVD, kde Roger vysvětluje, jak bylo extrémně těžké vůbec sehnat lidi, co tam budou zpívat, celá řada "slavných jmen" mu to odřekla, takže se určitě nedá tvrdit, že Roger obsadil jednotlivá čísla lidmi zcela podle své vůle a podle toho, kdo je pro tu kterou píseň nejlepší. Určitě to byl nakonec obrovský kompromis.
A už vůbec si nedělám iluze o tom, že měl přesně v režii to, jak se kdo na scéně chová, vždyť zkoušky probíhaly snad jen týden před představením (jestli se nepletu, už je to nějaký čas, co jsem ten dokument viděl) a jestli si dobře pamatuju, tak někteří to snad jeli porvé den předem.
O to, že Roger neměl zdaleka vše ve své moci a pod kontrolou vypovídá i to, jak mluví o Shinead O'Connor - myslím, že kdyby mohl něco vzít zpět a někoho z toho vyškrtnout, byla by to určitě ona. (Mě osobně přijde její výkon taky otřesný, takže ona je skutečně poslední, kdo by měl mít tak nesmyslně hvězdné manýry, jak je Roger popisuje)
No noc, chtěl jsem říct jen to, co jsem psal už výše, tenhle koncert je víc než kterýkoli jiný potřeba vidět a hlavně hodnotit v širších souvislostech.
Vřele souhlasím s těmi, kterým se líbí Rogerova čísla, já mám každou chvíli v oblibě něco jinýho, zrovna teď mě bere Waiting For The Worms.
It all makes perfect sence...