Jsem přesvědčený, že to hrál leda tak v roce 2002 v rámci In The Flesh, na kterém jsem nebylfernetti píše:...ale hrál... v roce 2007 na turné k DSOTM...

Moderátor: bery
Jsem přesvědčený, že to hrál leda tak v roce 2002 v rámci In The Flesh, na kterém jsem nebylfernetti píše:...ale hrál... v roce 2007 na turné k DSOTM...
Je to pár dní, co jsem shlédl malý kousek z turné us+them, aniž jsem věděl, že je po všem...fernetti píše:po 157 koncertech hraných pro více než 2,3 miliony diváků skončilo předevčírem dvouleté turné us+them koncertem v mexickém monterrey...
Už jiný nebudeš...fernetti píše:... přes občasné reptání a výtky staromilců (přiznávám, že někdy i mě...) ...
To jsem zíral!fernetti píše:jakou malou upomínku dávám odkaz na poslední noty z celého turné, které nejspíš právem patří dave kilminsterovi, který odehrál posledních pár koncertů na kolečkovém křesle poté, co si léčí polámanou nohu - nepamatuju, kdy bych něco podobného kdy vůbec na rockovém koncertě viděl: https://www.youtube.com/watch?v=zDu-iSVXtus
Co dodat... Zatím jen tolik, že se těším na již brzkou a příznivější konstelaci pro více mé účasti zde na fóru.fernetti píše:... hudba, kterou waters a spol. po ty dva roky nabízeli, je, i přes 40 a občas i více let stáří stále ve svém sdělení aktuální a přesto stále nadčasová. provedení ... sdělné i v pokročilém počátku třetího tisíciletí pro všecko to náctileté poblikum, které je ve věku vnoučat páně waterse. kdo na světě se může tak silným dopadem na masy, ve svém věku, s takovým nasazením a chutí, jakým roger waters stále prýští, chlubit?!
no kdyby to tak bylo, tak bych to tam do corn exchange otočil ještě jednou - ale můj osobní tip je, že to cambridge nebude, oba jsou rodilí lodýňani, takže bych to odhadoval spíš na roundhouse...Jend píše:Proslýchá se, že Nickovi přislíbil krátkou účast na jednom z jeho koncertů příští rok. Že by Cambridge?
Ty bys snad měl proti Roundhouse nějakých výhrad?fernetti píše:no kdyby to tak bylo, tak bych to tam do corn exchange otočil ještě jednou - ale můj osobní tip je, že to cambridge nebude, oba jsou rodilí lodýňani, takže bych to odhadoval spíš na roundhouse...
richarde, ještě před rokem bych si zvá slova dal pár přesdržku, ale dneska hrdně odpovídám: v roundhouse jsem už byl, v corn exchange jsem jen šáhl na kliku zvenkuRichard píše: Ty bys snad měl proti Roundhouse nějakých výhrad?
Tak to jo! Já už se skoro lekl, že jsi pozbyl rozumu....!fernetti píše:richarde, ještě před rokem bych si zvá slova dal pár přesdržku, ale dneska hrdně odpovídám: v roundhouse jsem už byl, v corn exchange jsem jen šáhl na kliku zvenku
I já se nechal po Gilmourovi navnadit a na Waterse jsem sobě zálusk udělal.fernetti píše:... za týden, tzn. od 17.7. budou lupeny v předprodejích, tak bychom se měli dozvědět, ve kterých kinech bude promítačka u nás, v českomoravskoslezsku. nevím, jak ostatní, ale když jsem viděl gilmourovic pompeje v kině, budu muset vidět i watersovic amsterdam 2018 - věřím, že to bude pastva pro všechny smysly!
Tak sláva!
Dokutíno, lupeny jsou doma (a taky jaden na klokany), tak si udělej punťu v kalendáři...