We get wiser and wiser as we get older and older...
Moderátor: bery
no docela klasika: všichni chtějí live8: rick, nick i roger, jen ten starej zaprděnej gilmour sedí jak žába na prameni... tedy není to tam napsáno úplně natvrdo, ale je to tam. co mě docela překvapilo, je tohleto: "Rick (Wright) and I were never really friends, and Dave (Gilmour) and I were never really friends"
docela mě to mrzí. podle mě jsou věci, o kterých se nemá moc mluvit, byť to tak možná doopravdy je.
stejně se ale nemůžu zbavit dojmu, že hlavně ze začátku všichni kámoši byli... nebo se vážně pletu a celé si to maluju na růžovo? nebo ty pompejské záběry z kantýny v abbey road byly nahrané? nebo jak to tedy je?
docela mě to mrzí. podle mě jsou věci, o kterých se nemá moc mluvit, byť to tak možná doopravdy je.
stejně se ale nemůžu zbavit dojmu, že hlavně ze začátku všichni kámoši byli... nebo se vážně pletu a celé si to maluju na růžovo? nebo ty pompejské záběry z kantýny v abbey road byly nahrané? nebo jak to tedy je?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
No tak neni friend jako friend... ze s nekym pokecas a zasmejes se s nim, neznamena hned, ze je to tvuj kamos... asi to brali spis vice profesionalnefernetti píše:no docela klasika: všichni chtějí live8: rick, nick i roger, jen ten starej zaprděnej gilmour sedí jak žába na prameni... tedy není to tam napsáno úplně natvrdo, ale je to tam. co mě docela překvapilo, je tohleto: "Rick (Wright) and I were never really friends, and Dave (Gilmour) and I were never really friends"
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ono se asi těžko zapomene na těch řekněme 10 let co si nerozuměli, všechno co dělali byl vyhádaný kompromis (tomu nechci věřit) a přesto spolu museli tvořit, nahrávat, hrát koncerty...ani mě nepřekvapuje že kamarádi nebyli ale mluvit o tom takhle natvrdo by fakt Waters nemusel.
Ty záběry z Abbey Road...nechci věřit že je to nahrané, přijde mi to uvolněné, přátelské. to vše asi přišlo později
Ty záběry z Abbey Road...nechci věřit že je to nahrané, přijde mi to uvolněné, přátelské. to vše asi přišlo později
...and after all we're only ordinary men 

- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k nadpisu threadu jsem mel na mysli hlavne tuhle vetu:
"And I regret my part in that negativity. Why should I have imposed my feeling about the work and what it was worth on the others
if they didn't reel the same? I was wrong in attempting to do that."
tj... volne prelozeno, pokud jsem to spravne pochopil (nechce se mi vytahovat slovnik
) - Roger lituje svou cast na te negativite. Proc jsem vnutil me pocity o praci a co to bylo platne, kdyz ti ostatni (snad by tam melo byt "feel"? - nevim) necitili to same. Mylil jsem se, kdyz jsem to chtel."
Nikdy bych necekal ze si Roger tak verejne stoupne do svedomi. Ale myslim si, ze je to tim vekem - clovek si uvedomuje - ze ma vic za sebou nez pred sebou, a tak o tom premysli...
Zda byli pratele - ono je to dost davno - spis bych to videl tak, ze byly pratele, jen dnes to uz tak "neberou" - stejne napr. jako mne ted nebere (prominte tu infantilnost - ale asi to vyjadri ten vztah k minulosti) osud kamarada, s kterym jsem si hral na piskovisti pred ctvrt stoletim - taky mne to nebere - ale v te dobe to byl muj nejlepsi pritel - i kdyz ted jsem uz nekde jinde...
"And I regret my part in that negativity. Why should I have imposed my feeling about the work and what it was worth on the others
if they didn't reel the same? I was wrong in attempting to do that."
tj... volne prelozeno, pokud jsem to spravne pochopil (nechce se mi vytahovat slovnik

Nikdy bych necekal ze si Roger tak verejne stoupne do svedomi. Ale myslim si, ze je to tim vekem - clovek si uvedomuje - ze ma vic za sebou nez pred sebou, a tak o tom premysli...
Zda byli pratele - ono je to dost davno - spis bych to videl tak, ze byly pratele, jen dnes to uz tak "neberou" - stejne napr. jako mne ted nebere (prominte tu infantilnost - ale asi to vyjadri ten vztah k minulosti) osud kamarada, s kterym jsem si hral na piskovisti pred ctvrt stoletim - taky mne to nebere - ale v te dobe to byl muj nejlepsi pritel - i kdyz ted jsem uz nekde jinde...
Vcelku správně přeloženo, jenom bych to ještě přeložil z češtiny do češtiny 
"Proč jsem se jim snažil vnucovat svůj názor na práci a k čemu to bylo, když ostatni to neviděli stejně? Mýlil jsem se, když jsem se o tohle pokoušel."
Klobouk dolů před panem Watersem, největší umění je umět přiznat svou chybu, což už evidentně dokáže

"Proč jsem se jim snažil vnucovat svůj názor na práci a k čemu to bylo, když ostatni to neviděli stejně? Mýlil jsem se, když jsem se o tohle pokoušel."
Klobouk dolů před panem Watersem, největší umění je umět přiznat svou chybu, což už evidentně dokáže

Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster