eBay

bootlegy, roio, voio, streamy plus vše ostatní

Moderátor: bery

Odpovědět
freewall
stranger

eBay

Příspěvek od freewall »

Nemate nekdo zkusenost s kvalitou nabizenych DVD na eBay. Konkretne mam na mysli koncert PF v Benatkach. Naposledy jsem vzdal aukci na Silvestra asi na 25 USD. Samozrejme, ze je to prepis z VHS na DVD, ale vzal bych nejakou rozumnou kvalitu a tady nevim co na mne ceka

Jinak jsem taqm uz koupil jine zanry (treba Elvis, Beatles - spokojenost), ale ty Banatky nevim, nevim.... :( [/b]

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: eBay

Příspěvek od fernetti »

freewall píše:Nemate nekdo zkusenost s kvalitou nabizenych DVD na eBay. Konkretne mam na mysli koncert PF v Benatkach. Naposledy jsem vzdal aukci na Silvestra asi na 25 USD. Samozrejme, ze je to prepis z VHS na DVD, ale vzal bych nejakou rozumnou kvalitu a tady nevim co na mne ceka

Jinak jsem taqm uz koupil jine zanry (treba Elvis, Beatles - spokojenost), ale ty Banatky nevim, nevim.... :( [/b]
bohužel moje kopie dvd je škráblá, takže ti ji nemůžu vysmahnout, ale určitě se tady najde někdo, kdo by ti ji poskytl - a určitě by to byl za míň, než na ebay (snad za prázdné médium a poštovné :))

btw. na ebay jsou celkem fajn věci, vstupenky, plakáty, trika, raritní věci, ale co mě totálně děsí, jsou ceny záznamů koncertů (roios) pink floyd - sice se všude píše, že tenhle sortiment je "not for sell, for traders only", ale ceny od 30 do 50 dolarů za jeden koncert jsou docela běžné :evil:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

freewall
stranger

Příspěvek od freewall »

Diky za reakci, budu rad, pokud se nekdo ozve s timto koncertem, samozrejme za urcite vyrovnani :)

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

Kazdej kreten kterej prodava koncerty na ebay by zaslouzil pres drzku.

Ja ti to klidne vypalim ale nebude to hned, posli SZ.

freewall
stranger

Příspěvek od freewall »

Dik :)

Odpovědět