Pink Floyd - 1994-09-13 Torino

bootlegy, roio, voio, streamy plus vše ostatní

Moderátor: bery

Odpovědět
Harman
piper

Pink Floyd - 1994-09-13 Torino

Příspěvek od Harman »

Zdravím všechny floyďáky. Mám to jako ROIO ale zjistil jsem že tenhle koncert (pravděpodobně jeden z nejlepších z TDB tour) měl i nějakej videozáznam a možná dokonce i proshot. nevíte o tom někdo něco nebo to nevlastníte náhodou?
Live In Peace

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: Pink Floyd - 1994-09-13 Torino

Příspěvek od fernetti »

Harman píše:Zdravím všechny floyďáky. Mám to jako ROIO ale zjistil jsem že tenhle koncert (pravděpodobně jeden z nejlepších z TDB tour) měl i nějakej videozáznam a možná dokonce i proshot. nevíte o tom někdo něco nebo to nevlastníte náhodou?
neslyšel jsem o tom, ale zkusím se po tom poohlídnout, třeba se nakonec někde objeví. jinak to roio je fakt dobré, je to čistý soundboard bez jakýchkoliv kazů.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Harman
piper

Příspěvek od Harman »

fernetti píše:
Harman píše:Zdravím všechny floyďáky. Mám to jako ROIO ale zjistil jsem že tenhle koncert (pravděpodobně jeden z nejlepších z TDB tour) měl i nějakej videozáznam a možná dokonce i proshot. nevíte o tom někdo něco nebo to nevlastníte náhodou?
neslyšel jsem o tom, ale zkusím se po tom poohlídnout, třeba se nakonec někde objeví. jinak to roio je fakt dobré, je to čistý soundboard bez jakýchkoliv kazů.
pro mě je to nejlepší boot z TDB tour, teda až na cajzlovský comfortably numb, to bylo grandiózní
Live In Peace

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

Harman píše:pro mě je to nejlepší boot z TDB tour, teda až na cajzlovský comfortably numb, to bylo grandiózní
Jojo.

Jak je to s tim videem netusim, slysim to poprvy.

Odpovědět