flac2wav

bootlegy, roio, voio, streamy plus vše ostatní

Moderátor: bery

Odpovědět
Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

flac2wav

Příspěvek od Jana »

Možná se zeptám na úplnou ptákovinu, ale tohle šlo fakt až doposud mimo mě...

Existuje nějaký jednoduchý program (pod windows), který by z flac formátu udělal wav soubory připravené k vypální...

Něco jsem našla, ale to po mě chce mít nainstalovanýho Nera a WinAmp... Kdyby bylo něco typu CdExport a podobně, asi by se mi to líbilo víc :)

Dík, Jana
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: flac2wav

Příspěvek od fernetti »

Jana píše:Možná se zeptám na úplnou ptákovinu, ale tohle šlo fakt až doposud mimo mě...

Existuje nějaký jednoduchý program (pod windows), který by z flac formátu udělal wav soubory připravené k vypální...

Něco jsem našla, ale to po mě chce mít nainstalovanýho Nera a WinAmp... Kdyby bylo něco typu CdExport a podobně, asi by se mi to líbilo víc :)

Dík, Jana
na přímý poslech a konverzi jakýchkoliv zvukových formátů (tzn. i flac, ape apod.) se mi nejvíc osvědčil foobar. je zdarma a není příliš složitý k ovládání - http://www.foobar2000.com
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

fernetti píše:na přímý poslech a konverzi jakýchkoliv zvukových formátů (tzn. i flac, ape apod.) se mi nejvíc osvědčil foobar. je zdarma a není příliš složitý k ovládání - http://www.foobar2000.com
Dík moc, vypadá to fakt jednoduše, už se nemůžu dočkat až přijedu v pátek domu a vyzkoušim to naostro...
Fakt dik za tip, to je přesně to co jsem hledala...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Jana píše:
fernetti píše:na přímý poslech a konverzi jakýchkoliv zvukových formátů (tzn. i flac, ape apod.) se mi nejvíc osvědčil foobar. je zdarma a není příliš složitý k ovládání - http://www.foobar2000.com
Dík moc, vypadá to fakt jednoduše, už se nemůžu dočkat až přijedu v pátek domu a vyzkoušim to naostro...
Fakt dik za tip, to je přesně to co jsem hledala...
za málo, fubar se tu už kdesi dřív řešil... copak máš za flacy? tipuju, že to bude roger v lisabonu :)...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

A nebo obycejnej wokenni frontend, kterej pouzivam odnepameti: http://flac.sourceforge.net/download.html

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

fernetti píše:za málo, fubar se tu už kdesi dřív řešil... copak máš za flacy? tipuju, že to bude roger v lisabonu :)...
Toho už mám nachystanýho ke stažení :) Stáhnutý už tam mám ale nějaký audio z Berlína, tak uvidíme, co to bude za kvalitku :) Toho se docela děsim :lol: Ale aspoň se zas něco nového přiučim........

Jenže jsem až do pátku zase fuč a stahovat to ve firmě mi přijde trochu hustý :-( Tak to musim vydržet :lol:

Harman
piper

Příspěvek od Harman »

Jana píše:
fernetti píše:za málo, fubar se tu už kdesi dřív řešil... copak máš za flacy? tipuju, že to bude roger v lisabonu :)...
Toho už mám nachystanýho ke stažení :) Stáhnutý už tam mám ale nějaký audio z Berlína, tak uvidíme, co to bude za kvalitku :) Toho se docela děsim :lol: Ale aspoň se zas něco nového přiučim........

Jenže jsem až do pátku zase fuč a stahovat to ve firmě mi přijde trochu hustý :-( Tak to musim vydržet :lol:
Hele, stáhni si tape z Verony, ten je naprosto noblesně nahranej (člověk by ani neřekl že to je audience=)
Live In Peace

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Tak už mám připravenou i tu Veronu.... :o) Jen nevim, kdy mi to to připojení všechno postahuje, tak do Vánoc možná :o)

Odpovědět