Pink Floyd - 1994-09-13 Torino
Moderátor: bery
Pink Floyd - 1994-09-13 Torino
Zdravím všechny floyďáky. Mám to jako ROIO ale zjistil jsem že tenhle koncert (pravděpodobně jeden z nejlepších z TDB tour) měl i nějakej videozáznam a možná dokonce i proshot. nevíte o tom někdo něco nebo to nevlastníte náhodou?
Live In Peace
Re: Pink Floyd - 1994-09-13 Torino
neslyšel jsem o tom, ale zkusím se po tom poohlídnout, třeba se nakonec někde objeví. jinak to roio je fakt dobré, je to čistý soundboard bez jakýchkoliv kazů.Harman píše:Zdravím všechny floyďáky. Mám to jako ROIO ale zjistil jsem že tenhle koncert (pravděpodobně jeden z nejlepších z TDB tour) měl i nějakej videozáznam a možná dokonce i proshot. nevíte o tom někdo něco nebo to nevlastníte náhodou?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
pro mě je to nejlepší boot z TDB tour, teda až na cajzlovský comfortably numb, to bylo grandióznífernetti píše:neslyšel jsem o tom, ale zkusím se po tom poohlídnout, třeba se nakonec někde objeví. jinak to roio je fakt dobré, je to čistý soundboard bez jakýchkoliv kazů.Harman píše:Zdravím všechny floyďáky. Mám to jako ROIO ale zjistil jsem že tenhle koncert (pravděpodobně jeden z nejlepších z TDB tour) měl i nějakej videozáznam a možná dokonce i proshot. nevíte o tom někdo něco nebo to nevlastníte náhodou?
Live In Peace
Jojo.Harman píše:pro mě je to nejlepší boot z TDB tour, teda až na cajzlovský comfortably numb, to bylo grandiózní
Jak je to s tim videem netusim, slysim to poprvy.