Moderátor: bery
bery píše:Ano, vydali katalog který byl ke koupi na výstavě, nebo je k objednání. Já si na místě koupil paperback a Fernetti si dodatečně objednal hardback.Richard píše:Fernýttku brzdi, já to ani nestíhám sledovat!![]()
Dnes mě napadlo, jestli na té exhibici nebyla ke koupi nějaká epesní publikace, ale asi je to jedno, když sem láduješ takový krásný matroš.
A k tomu je výhoda, že je od našince!
Zatím jsem to jen letmo prolistoval, ale provedení se mi celkem líbí, Fernetti zmiňoval že tam není všechno co je na výstavě, ale to by asi byla kniha tlustší než širší, jsou tam hi-res fotky exponátů a vypadá to moc pěkně.
https://www.vam.ac.uk/shop/pink-floyd-t ... 49817.html
A tady jsme právě u toho. Já na exhibici do Londýna nemohl ani náhodou a o to víc si cením snahy druhého, který neváhá a snaží se mifernetti píše:richarde, tvé potěšení budiž mým![]()
nicméně se svými superlativy trochu šetři. přece jen ne každý má možnost nebo chuť sem přispívat a třeba si tento report zkoukl jen tak, bez potřeby cokoli komentovat. to je v pořádku...
To by zasloužilo pěknej aplaus ve stoje!Richard píše:i když alespoň malé zatleskáníby to zasloužilo...
Tak na ty taky dojde, ale zde uvedený report má právě něco, co ani pohyblivé obrázky na jůtubu nabídnout nedokážou.fernetti píše:...raději si projeďte joutube, kde jsou z výstavy taky moc pěkné reporty, které v mnohém řeknou ještě víc, než jsem se pokusil říct já...
Když já si myslím, že výstava byla unikátní ve spojení s Londýnem...fernetti píše:tak dnes naposled... kdo nestihl, ať pláče.
anebo možná ani ne...?
bo na facebookové stránce výstavy uvedli, že výstava bude putovní a navštíví některá další místa. která a kdy, si asi nechávají napozději, ale vsadím boty, že se určitě objeví v německu, což pro našince přece jen poněkud blíž...
Tady je ta knížka, kterou furt nemám....fernetti píše:tu knížku si kup, je fakt skvělá...
... takže nakonec jsem si tu knížku druhý den po návratu domů okamžitě objednal. protože ona obsahově je fakt dobrá. a ten hardback je navíc udělaný jako trojrozměrná grafika na téma světelného hranolu z dark side, který je na přebalu knížky...