Maj zajimavej design, i kdyz se mi zda min prehlednej nez tady. Link ma asi byt predpokladam http://www.neptunepinkfloyd.co.ukfernetti píše:podívejte se na fórum které má stejný redakční systém jako třeba tady - http://www.neptunepinkfloyd.com - uvidíte tam taky pěkné odlišení přispěvatelů podle počtu jejich příspěvků. snad když se bude kubinovi chtít a bude mít nějaký fajnový nápad, tak by mohl ty stupínky přejmenovat tak, aby byly výstižnější, než jsou tyto (podle mne defaultní).
(staro)nové české fórum věnované pink floyd
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
El-Kubino asi moc defaultní nebudefernetti píše:tyto stupínky jsou podle mne defaultní.

A taky by nebylo špatný (pokud to jde), kdyby se taky vyřešilo, aby to v citaci nepsalo:
Jana napsal
Petra napsal
ale hezky česky
Jana napsala
Petra napsala
Ona je to sice prkotina, ale . . .
když bude čas, neškodilo by na to mrknout

- the Dark Lord
- piper
Co se hodnoceni stranger atd. tyce, defaultni rozhodne neni, poslechnete si album s horicim panem na obalu a bude vam to jasny
Napsal a napsala nejde rozlisit bez poradny rezniciny primo v databazi a na to nemam cas ani chut, toz tak.
Nastavit nejnovejsi prispevek jako prvni nejde, da se na to zvyknout. Muzes se samozrejme prokliknout primo na posledni stranku tematu, pod kazdym delsim tematem jsou vypsany cisla stranek.

Napsal a napsala nejde rozlisit bez poradny rezniciny primo v databazi a na to nemam cas ani chut, toz tak.
Nastavit nejnovejsi prispevek jako prvni nejde, da se na to zvyknout. Muzes se samozrejme prokliknout primo na posledni stranku tematu, pod kazdym delsim tematem jsou vypsany cisla stranek.
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
Mně to naopak vyhovuje takhle - jsou seřazený hezky popřadě a ne pozpátku.Dave píše:Dá se někde nastavit, aby se nejnovější příspěvky zobrazovaly nahoře (napořád)? Jako na každým normálním fóru (třeba lopuch.cz...) a ne že se budu muset proklikávat skrz několik stránek...
A jak je napsáno výše: můžeš si rovnou vybrat stránku, kterou chceš vidět.

pěkný nápad, možná by stálo za to udělat pár pěkných bannerů (a vybrat je třeba hlaosváním tady na fóru) a vyrazit s nima do světaJames píše:Nějak se nám to tady vylidnilo. Chtělo by to taky větší reklamu do českého internetu, co vy na to? Třeba centrum, seznam apod. Taky dát vědět všem svým známým a nebát se někde "spamovat".

jinak ale mě to trošku mrzí, že prvotní vlna nadšení opadla a nikdo se do plkání tady nezapojuje

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
registrovaných je dost, ale psát se tu nikomu nechce...James píše:Souhlasím, ale k tomu nejvíce pomůže, když tu bude, co nejvíce registrovaných uživatelů.fernetti píše:jinak ale mě to trošku mrzí, že prvotní vlna nadšení opadla a nikdo se do plkání tady nezapojujepřitom si myslím, že si tady každý může najít (a taky vytvořit!) svůj koutek, který ho zajímá...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.