Nevím, jestli je deváté místo pro CN úspěch, nebo neúspěch. Tuhle to bylo
někde vyhodnoceno jako nejlepší sólo vúbec. Ono je to vlastně fuk, u mně si to svou pozici získalo už dávno.
Haha, Nothing Else že má nejlepší sólo? To je snad vtip Vsadil bych se, že velká většina čtenářů ostatní sóla ani neslyšela. O objektivitě nemůže být řeč. Nothing Else vyhrála jen proto, že se každý den hraje v rádiu a je nejznámější.
arnold layne je zábavná věc i po letech, mně se ten klípek líbí furt, ale když už nominace, tak bych nejpíš vybral high hopes. to je krásná věc. anebo taky shine on jako screen film z turné pulse.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Včera jsem se vcelku náhodou díval na pořad o násilí na ženách s názvem Braňme se! a byla tam rekonstrukce přepadení kdy chlap sledoval ženskou a pak ji přepadl. Sledoval jsem to a pak mi došlo že hudba k tomu je Careful With That Axe, Eugene!! bylo to sesynchronizováno tak že když ta žena měla začít křičet tak začal Watersův vřískot.
bery píše:Včera jsem se vcelku náhodou díval na pořad o násilí na ženách s názvem Braňme se! a byla tam rekonstrukce přepadení kdy chlap sledoval ženskou a pak ji přepadl. Sledoval jsem to a pak mi došlo že hudba k tomu je Careful With That Axe, Eugene!! bylo to sesynchronizováno tak že když ta žena měla začít křičet tak začal Watersův vřískot.
To je dobré Já jsem zas před delším časem sledoval pořad o korupci v českém fotbale a hráli k tomu Money- to se taky povedlo