zero 7 - home
(aneb moje velice oblíbená z rádia paradajs... vábné harmonie, netradiční ženské vokál,y podmanivé žestě, osudová rytmika, zajímavé loopy... těžko se mi to popisuje, ale je nepopsatelná hArMoNIe!) ach..........
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Manowar - Gods Of War
Náhodou jsem se dostal ve čtvrtek do Pardubic na jejich koncert (měl jet bratránek a onemocněl). Po čtyřech hodinách čistokrevnýho metalu (byly tam dvě předkapely, ze kterých si mohli odpustit minimálně tu první...) tam zahráli i tohle jejich čerstvý album (myslím, že dokonce celý). Spolu s hlasem vypravěče a projekcí to dalo dohromady docela pěknou show a ač nejsem nějak zvlášť fanoušek metalu, musím uznat, že mě to docela chytlo Rozhodně jde o zajímavý album, který vlastně není úplně stoprocentně metalový, je to možná spíš taková metalová opera
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
Mi povídej dneska sluchátka vůbec nesundávám z uší, lidi v práci si asi myslej, že jsem se už definitivně zbláznil Už jsem to dneska projel s Police, Waterse ještě nehráli...A víš co je nejhorší??? Že jsem se tam možná na ty Police i dovolal (ví bůh kolikátej...) a omylem si to sám utíp s pocitem, že je zase obsazeno...
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster