PS: Ja bych na to tricko napsal "Thank you, Dave!"
(Vzdyt Roger ma taky smysl pro humor...) http://www.brain-damage.co.uk/content/view/60/51/
(vid - obrazek s prasatkem - "a secret message for old Floyd" )
Naposledy upravil(a) proti dne 30.01.2007 14:55:48, celkem upraveno 1 x.
A jedeme do finále. Návrh včetně variací trička. Až bude návrh jednohlasně schválen, můžete mi poslat své objednávky na e-mailovou adresu "karas zavináč astronomie tečka cz". Předběžně počítám pro jistotu s cenou potisku 150 Kč, takže cena orientačně bude 225 Kč/pánské, 216 Kč/dámské, 358 Kč/mikina; plus poštovné.
no, mě se to taky hodně líbí ale většina se shodla. Nicméně pár lidí se k tomuto vyjádřilo kladně, takže může být druhé tričko (třeba již ne ke koncertu RW)
Z nedostatku času jsem prošvihl disukzi v tomto threadu, takže už jen dodatečně sdělím svůj názor. Na první stranu se mi líbí Hradčana,
na druhou stranu Battersea - tu vidím to stejně, jako Jádro.
Ale i tak se na tričko moc těším už teď.
Ta graficky, ehm, ledabylá Battersea se nehodí k pulzujícím Hradčanům a už vůbec se nedá použít do kolečka k tomu praseti -- musel bych překopat celý zadek a nesedělo by to k předku. Taky by mi bylo docela líto toho prasete poskládaného z různých alb. Opravdu to chcete?
paulie píše:Ta graficky, ehm, ledabylá Battersea se nehodí k pulzujícím Hradčanům a už vůbec se nedá použít do kolečka k tomu praseti -- musel bych překopat celý zadek a nesedělo by to k předku. Taky by mi bylo docela líto toho prasete poskládaného z různých alb. Opravdu to chcete?
máš pravdu že se to k tomu nehodí, raději bych to nechal tak, a tu "ledabylou" verzi použil do komplet jiného návrhu.